Bemutatkozás

Bojtos-Orosz Ivett Odett vagyok okleveles esküvőszervező. Munkám során boldog emberekkel találkozhatom, akik életük legszebb napjára készülnek, így ez engem is olyan boldogsággal tölt el, hogy egész évben lendületesen tudok dolgozni, hisz’ azt csinálom amit szeretek.

Bemutatkozás

Hiszek a szerelem és a házasság intézményében ami a kölcsönös felelősségvállaláson múlik. Azt gondolom, hogy a mai rohanó világban nem luxus, sőt sokkal inkább biztonságos, megnyugtató és elfogadott egy esküvőszervező foglalkoztatása a Nagy Napra. A munka, a lakás, a háztartás és úgy az élet velejárója az a mókuskerék, amiből nehéz kizökkenni segítség nélkül.

Feladatom elsősorban hogy megismerjelek Benneteket és az elképzeléseiteket, és ki tudjalak zökkenteni Titeket ebből a mókuskerékből azáltal, hogy a munka nagy része az én vállamat terheli.
Az én dolgom az elképzeléseteknek, pénztárcátoknak és ízléseteknek megfelelő helyszín, fotós, filmes, ceremóniamester, szertartásvezető, DJ/zenekar, dekoros, vagy bármilyen igényelt szolgáltató ajánlása, az ajánlatok bekérése, összesítése, tervezet, menetrend, költségvetés és percre pontos forgatókönyv készítése. Mivel gyakran akár egy évnél is korábbiak a megkeresések, ez idő alatt az egy év alatt bátran mondhatom barátság, de mindenképp egy közeli jó kapcsolat alakul ki a párokkal, akik megtisztelnek bizalmukkal.

A házasságok családi események és én mindig meghatódom, amikor egy család ilyen titkos, intim pillanatának részese lehetek. Egyszeriségük miatt megismételhetetlenek ezek az események, tehát a maximálisnál is többre törekszem munkám során, csakúgy, mint azon szolgáltatók, akik jelen lesznek a Nagy Napotokon.

Ha szeretnél úgy visszatekinteni az esküvőtökre, mint egy tökéletes és boldog napra, amit tiszta szívvel át tudtatok élni, akkor keressetek ajánlatkéréssel bizalommal.

Yvette wedding
Yvette wedding
new

Mini esküvő

new

Midi esküvő

Arapatróna

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bojtos-Orosz Ivett

Bojtos-Orosz Ivett Odett

okleveles esküvőszervező

Telefon:
+36-30/38-77-153

E-mail:
yvettewedding16@gmail.com

Website:
yvettewedding.hu

Közösségi:
Facebook

Instagram

Pinterest

ESZSZE logó

    Az foglaltakat elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.