Az AraPatróna

Az esküvők világa egy nagyon komplex látásmódot igénylő szegmens, ami megismételhetetlensége miatt kevés vagy inkább zéró toleranciával bír, ami a hibázási és korrigálási lehetőségeinket illeti.

Az AraPatróna

Épp ezért tudatosan kezdtem el dolgozni azon másfél évvel ezelőtt, hogy egy olyan segítséget tudjak nyújtani az esküvőjükre készülő pároknak, ami hasznos, értékes, gyors és a szervezés bármely szakaszában használható, akár egy éven át.

Így született meg az AraPatróna nevezetű könyvem, melyben rengeteg hasznos tanács és támpont található olyan témakörökben, ami a pályafutásom alatt kísért menyasszonyok szerint rengeteg időt vont el tőlük.  Megannyi számítógép előtt eltöltött óra, amit más szervezési dolgokra tudnátok fordítani. Így lett ez egy olyan hiánypótlás, ami időt és energiát spórol nektek, és az egész szervezési időszak alatt használni tudtok minden fejezetet tekintve.

Ilyen fejezetek, mint például a meghívó szöveges részének az összeállítása, az idézetekkel együtt, vagy a zenei betétek kiválasztása a szertartás vagy a vacsora részeire (például bevonulás, a szülő köszöntés, a beszédek, az első tánc vagy a torta behozatala), a torta rendelés körülményeit tekintve, vagy a dekorációhoz, illetve a kreatív / esemény fotózáshoz való praktikák, továbbá egy SOS csomag összeállítását a nagy napra. Találhattok még benne hasznos tippeket a menyasszonyi ruha kiválasztásához, ami mindig nagy fejtörést és dilemmát tud okozni a leendő aráknak (hanem a legnagyobbat) és természetesen a sminkhez is kaptok beültethető útmutatást. Valamint nem utolsó sorban ültetési rend sablonokat lelhettek fel a végén, egy összehasonlító fejezetet a ceremóniamesterek / vőfélyek és a szertartásvezetők / anyakönyvvezetőkről, és egy szolgáltatói link gyűjteményt azon professzionális és kedves kollégáimmal, amikkel örömmel és meleg szívvel dolgozom együtt bármikor.

Az időt, amit ezáltal kaptok, pedig fordíthatjátok a lényegi dolgokra és persze a párotokra is. Így akár belefér egy plusz találkozó, vagy egy második menü kóstoló esemény, egy esküvő előtti kikapcsolódás vagy bármi, amit eddig idő hiányában nem tudtatok megoldani. Egyszerű és hatékony segítség egy könyvbe gyúrva és gyűjtve.

Itt a weboldalamon, az AraPatróna menüpont alatt egy egyszerű űrlap kitöltésével meg is rendelhetitek magatoknak, de akár másnak is, ugyanis roppant hasznos, szép meglepetés és ajándék lehet egy esküvőre készülő pár számára.

 

Kellemes és szép időtöltést kívánok hozzá, és örömteli készülődést.

Ne feledjétek, ha kérdésetek merül föl a szervezés bármely szakaszában, én meleg szívvel állok rendelkezésetekre egy tanácsadás keretében.

Fotó: https://www.digilab.hu/

Borítókép: https://www.vdartphoto.com/

 

 arapatróna, eljegyzés, Esküvő, esküvő tervezés, esküvői ruha, esküvői smink, Esküvőszervezés, felkészülés az esküvőre

new

Mini esküvő

new

Midi esküvő

Arapatróna

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bojtos-Orosz Ivett

Bojtos-Orosz Ivett Odett

okleveles esküvőszervező

Telefon:
+36-30/38-77-153

E-mail:
yvettewedding16@gmail.com

Website:
yvettewedding.hu

Közösségi:
Facebook

Instagram

Pinterest

ESZSZE logó

    Az foglaltakat elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.