Az olajfák árnyékában

Beszámoló egy csodálatos, mediterrán hangulatú esküvőről.

Az olajfák árnyékában

Ezen csodás , különleges és egyedi esküvő részletgazdagsága és a Pár varázsa tükröződött minden pillanatában és az esemény minden mozzanatában, melynek részese lenni, különleges élmény volt.

A tematikát mediterrán stílusban képzelte el a Pár, annak is az „olíva” motívuma köszönt vissza minden apró dekorációs elemről (meghívó, asztaldíszek, köszönő ajándékok, ültető kártyák, ültető tábla, ujj lemyomat fa…stb).

Csodás, művelt, nagyok kedves és szívemhez végtelenül közel álló Pár álmát valósíthattam meg, és több mint egy éves összedolgozás eredménye bontakozott ki 2019.06.22-én a Nagy Napjukon. Ilyen aktív, precíz és vidám Párt kívánok mindenkinek, mert velük a munka igazi olaj volt a gépezetre. Akik pedig segítettek nekem ebben: T’nB Photography a csodás fotók terén, Ceffa Virág a dekoráció megvalósításában és megálmodásában, a papír alapú elemek megtervezésében és kivitelezésében Mátyus Reni – meghívók, DjMiskó az elképesztő, hajnali világosig tartó buli alakításában, Vidacs Évi a könnyekig megható szertartás és ceremóniamesteri feladatok ellátásában, Glatz Tomi a videó elkészítésében, a Palermó Cukrászda kiváló cukrászai a torta és a cupcake-ek elkészítésében és persze a Nádas Pihenőpark minden tagja a feledhetetlen esemény lebonyolításában.

Minden napra ezt az őszinte szerelmet kívánom Nektek, tartson örökké!!!

Fotók:http://www.tnbphoto.hu/

 Ceremóniamester, dj, Esküvő, Esküvőszervezés, Esküvőszervező, Nádas Pihenőpark, Vasad, Yvette Wedding

new

Mini esküvő

new

Midi esküvő

Arapatróna

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bojtos-Orosz Ivett

Bojtos-Orosz Ivett Odett

okleveles esküvőszervező

Telefon:
+36-30/38-77-153

E-mail:
yvettewedding16@gmail.com

Website:
yvettewedding.hu

Közösségi:
Facebook

Instagram

Pinterest

ESZSZE logó

    Az foglaltakat elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.