Mi történik, amikor felkeresel engem?

Egy blog sorozat arról, hogy milyen munkát és legfőképp hogyan végzem? Milyen az, amikor esküvőszervezővel dolgozik az ember?

Mi történik, amikor felkeresel engem?

Sokat beszéltem már arról a különböző platformjaimon, hogy hogyan zajlik, mi történik a szervezés folyamata alatt, effektív hogyan dolgozom, de arról, hogy hogyan jutunk el odáig, még keveset. Mindezek mellett szeretném ezzel a cikkel beindítani azt a sorozatot, mely még részletesebben mutatja be a munkám mindennapjait a párokkal. Fogadjátok szeretettel az első részt.

Ebben a blogcikkben elmondom, mi történik azután, miután felvetted velem a kapcsolatot.

Amikor megszületik a döntés arról, hogy szakember támogatása mellett szervezitek meg az esküvőtöket, és sikerül is kiválasztani azt, aki szimpatikus, leggyakrabban a weboldal kapcsolatfelvételi landing oldalán lévő ajánlatkérő űrlap, vagy egy sima email megírásával, ritkább esetben egy telefonhívással kezdődik a kapcsolatfelvétel és az ajánlatkérés.

Mivel itt még nem sok információ jut el hozzám az esküvővel kapcsolatban, ezért egy válasz email-ben tisztázzuk az ajánlatkérés körülményeit, milyen szolgáltatásom érdekel titeket, és milyen esküvő vár ránk. A koronavírus előtti úgynevezett „békeidőkben” ez a folyamat, amikor a kapcsolatfelvétel után tisztázzuk az esküvő nagy vonalait, leggyakrabban személyesen történt, azonban a vírus okozta szociális korlátozások ezt átírták kicsit. Természetesen, ha nektek fontos az, hogy személyesen beszélgessünk (megmondom őszintén én is nagy híve vagyok az efféle kapcsolatfelvételnek), akkor erre is biztosítok alkalmat. Amennyiben ez megvan, egy esküvői adatlapot küldök nektek, mely kitöltése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjak készíteni számotokra. Ha személyesen találkozunk, akkor ezen az Adatlapon a találkozó alkalmával együtt megyünk végig. Minél részletesebben van kitöltve, annál nagyobb segítség az számomra. Ebben mindenre kitérünk, a helyszín, a szertartás, a fotózás, a videózás, a ceremóniamester / vőfély, a torta, a dekoráció…egyszóval mindennek a személyére, részleteire. Ha kitöltöttétek, akkor ezt visszaküldve nekem, én elkezdek dolgozni az árajánlaton, melyet legkésőbb 3 napon belül megkaptok.

Átnézés és mérlegelés után eldöntitek, hogy elfogadjátok, vagy sem. Amennyiben elfogadásra kerül, az én határtalan örömöm mellett leszerződünk. A szerződés megküldése és visszaküldése is történhet online vagy személyes formában természetesen. A szerződéskötés után pedig kezdődhet a közös munka érdemi része, a szervezés.

Jelenleg is több szolgáltatási csomagom érhető el, ezekről bővebben olvashattok a itt weboldalamon a  Szolgáltatásaim menüpontban, vagy szívesen válaszolok bővebben írásban, és telefonon keresztül is.

A következő cikkben arról írok, mi történik az első lépésekben.

Meleg szívvel állok rendelkezésetekre kérdés esetén.

Kellemes készülődést kívánok,

 

Ivett

 ajánlatkérés, eljegyzés, Esküvő, esküvő tervezés, Esküvőszervezés, esküvőszervezési szolgáltatások, esküvőszervező munkája

new

Mini esküvő

new

Midi esküvő

Arapatróna

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bojtos-Orosz Ivett

Bojtos-Orosz Ivett Odett

okleveles esküvőszervező

Telefon:
+36-30/38-77-153

E-mail:
yvettewedding16@gmail.com

Website:
yvettewedding.hu

Közösségi:
Facebook

Instagram

Pinterest

ESZSZE logó

    Az foglaltakat elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.