Arapatróna

Az esküvők világában minden egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.
Komplex látásmódot igénylő feladat bárki számára.
Ez a könyv illetve esküvőtervező napló a segítségetekre lehet abban, hogy a lehetséges fennakadásokat teljes mértékben elkerüljük és kiküszöböljük.

Arapatróna

Sok pár dönt úgy, hogy saját maguk állnak neki megszervezni az esküvőjüket. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint viszont akármennyire is alaposan és körültekintően jártok el, valami felett mindig elsiklik a figyelem.

Az Arapatróna egy jegyespároknak készült segédlet az esküvő megszervezésének azon szegmenseiből, melyek rengeteg és szinte végeláthatatlan számítógép előtt eltöltött órát követelnek meg a pároktól. A levonata olyan témaköröknek, feladatoknak, amibe a legtöbb menyasszony vonakodva kezd bele, mert vagy nincs tapasztalata azzal a témával, vagy olyan bő a téma.

Sok éves esküvőszervezői tapasztalatom és a volt párjaim nyújtotta elbeszélések alapján állítottam össze egy olyan tartalmat, ami hasznos, értékes és mindenképp időkímélő lesz minden esküvőjére készülő pár számára.

Mit találtok benne?

 • meghívó szövegeket
 • meghívó idézeteket
 • tippeket a dekorációhoz
 • tanácsokat a menyasszonyi ruha választáshoz
 • mindent az esküvői sminkről
 • tanácsokat a fotózáshoz
 • az esküvői zenék világa
 • hatalmas lejátszási lista a szertartás mozzanataihoz, vagy bármi egyéb programponthoz a nagy napotokon
 • az esküvői torta köré szőtt gondolatokat
 • a ceremóniamester/vőfély és a szertartásvezető/anyakönyvvezető jelentette különbségeket
 • az SOS csomag tartalma a nagy napra
 • ültetési rend sablonokat
 • szolgáltatói linkgyűjtemény, akik a könyvemben lévő fotókat készítették, vagy a munkájuk lelhető fel rajta

Tapasztalatom szerint ezek azok az ominózus részek az esküvők szervezése terén, amelyek megszámlálhatatlanul sok gyűjtő oldal és link felkeresésével, illetve számtalan szakmai oldal és blog olvasásával járnak.

Ebben a könyvben mindent megtaláltok ahhoz, hogy ezt elkerüljük, és a hatékony szervezés mezejére lépjünk.

Ráadásul minden egyes fejezethez tartozik egy „Patrónus”, azaz egy olyan elbeszélés, ami egy esküvőn valóban megtörtént velem, egy „real-story”, aminek a végén minden pár hasznos tanulságot vonhat le arról a fejezetről magának, és feljegyezhetitek, hogy ezt a „bakit” már ne kövessétek el. Rengeteg ötlet és tanács, amit a saját esküvőtökre tudtok szabni, elég, ha csak kiegészítitek a saját gondolataitokkal, az esküvőtök saját részleteivel.

Igényes borítás és gazdagon illusztrált, valódi könyv formátum, mely engem és a munkámat tükröz vissza. Minden szeretetem és elhivatottságom benne van, olvassátok olyan örömmel, mint amilyennel én készítettem számotokra!

Megrendelem

A Szerző

Bojtos-Orosz Ivett Odett vagyok, esküvőszervező.

5 éve állok a szerelem szolgálatában. Házas, munka- és rend mániás, maximalista, alázatos és sikerre vágyó ember vagyok, aki imád főzni. Továbbá az ősz és a tél szerelmese, nagy smink rajongó, és két bűn rossz cica gazdája. Munkám során olyan párokkal dolgozom, akik a segítségemet kérik a nagy napjuk szervezéséhez. Szeretnék a készülődés időszakára egy olyan átfogó és hatékony segítséget nyújtani az Arapatróna által, mely egy roppantul időkímélő eljárás lehet bármely jegyespár számára.

A koronavírus járvány okozta csendesebb időszak lehetővé tette, hogy alaposan és precízen kidolgozzam a könyvet, és a fejezeteket, mely már hosszú évek óta ott motoszkált a fejemben. Mindenképpen szerettem volna egyfajta megoldást találni ezekre a helyzetekre, egyfajta hiánypótlásként.

Így állítottam össze ezt a megannyi kis mankót, mely biztos támasztékot nyújt a legszebb időszak felhőtlen öröméhez, a készülődéshez. Azért dolgozom esküvőszervezőként, mert hiszek abban, amit képviselek vele. Hiszek a házasságban, és a két ember között létrejött felbonthatatlan egységben, melyet a szerelem és az egymás iránti elköteleződés köt össze. Ezt a szemléletmódot csempésztem bele az AraPatrónába, szem előtt tartva a párok nézeteit.

Bojtos-Orosz Ivett

Hogyan lesz a tiéd?

A megrendelés elküldése után kapsz egy visszaigazolást a rendelésedről, ami egyben már tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Jelenleg bankkártyás és egyéb módon történő fizetésre egyelőre nincs lehetőség.

Az Arapatróna ára 12.000.-Ft, amely a postaköltséget is tartalmazza.

Az utalás beérkezése után készítem a számlát és azzal együtt postára adom a könyvet 3 munkanapon belül.

Személyes átvételre is van lehetőség a székhelyemen, Vecsésen, a Batthyány utca 12. szám alatt, előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben nincs postaköltség természetesen.

Megrendelem

Rendeld meg most!

  Rendelni kívánt darabszám*:

  Az Adatkezelési Tájékoztatóban és az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.

  Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés