Új szolgáltatásokkal bővültem

Az elmúlt két év nehézségei sok mindent át – és felül írtak, nincs ez másképp a házasulandók világában sem. Rengeteg kompromisszum, rugalmasság és buktató, amin át kell rágni magatokat, sokszor segítség nélkül. Én látom ezt a problémát, így két új szolgáltatási csomagot állítottam össze ennek a helyzetnek a megoldására.

Új szolgáltatásokkal bővültem

Az elmúlt vírusos kavalkádban eltelt majdnem két év bizony nagyon sok mindenre megtanított, többek között arra, hogy még a legjobb időszakokban is több lábon kell állni, és mindenkinek adódhatnak nehéz időszakai. Elkezdtem hát dolgozni az Arapatrónán is, mert szerettem volna egy olyan segítséget nyújtani, kézzel fogható és gyakorlatias segítséget, melyet kivétel nélkül minden menyasszony esküvőjét érinti. Legyen az kicsi vagy nagy esküvő, saját szervezésű, vagy szakember által támogatott, ezek a témák minden esküvőn részesei az előkészületeknek és magának a szervezési folyamatoknak, így bárki nagy hasznát tudja venni.
Ezzel az iránnyal álltam neki kicsit átszervezni az esküvőszervezői csomagjaimat, mert szeretnék segíteni olyan menyasszonyoknak is, akiknek kevesebb költségvetésből kell kihoznia a nagy napot, de mégis jól jönne egy segítő kéz. Nehéz anyagi időszak volt ez mindenki számára, és tudom sajnos, hogy ez az esküvők világában, sokszor milyen kompromisszumot követel meg a pároktól. Ha pedig valahol nem túl álomszerű kompromisszumot kötni, az egy ilyen egyedi nap.

Épp ezért állítottam össze két kisebb összegű és tartalmú szolgáltatást, mely szintén hatalmas lendületet adhat egy saját szervezésű esküvőn a megtorpanásokban. A tartalmát pedig megpróbáltam úgy össze tenni, hogy a konzultáció mellett szerepeljen egy olyan pont, ami minden esküvő kulcspontja, ez pedig a helyszínválasztás, helyszínbejárás, mert a helyszín a kulcs az esküvőtök zárjában!

De miről is van szó? Mit tartalmaznak? Miért is jó ez? Jöjjenek a válaszok.

 

Mini esküvő
Ezt a típusú szolgáltatásomat ahogy fentebb említettem, kifejezetten azoknak a pároknak állítottam össze, akik ugyan maguk szervezik az esküvőjüket, de vannak bizonyos szegmensek és elakadások, melyeken egy beszélgetés, egy találkozó, átlendülést nyújt. Így, tartalmaz egy személyes vagy online konzultációt velem, mely időtartama 2 óra. Ennek keretében bármit át tudunk beszélni, információkkal, és hasznos, gyakorlatba építhető tanácsokkal tudlak felruházni benneteket. Hiányzó szolgáltatókat ajánlok, nyomon tudjuk követni a hátralévő idő tekintetében a menetrendet és persze forgatókönyvet is össze tudunk állítani. Bármilyen kérdés adódik, találunk megoldást. Továbbá tartalmaz egy közös helyszínbejárást, ahol már fizikálisan is át tudjuk beszélni a nagy nap történéseit, a dekoráció, a szertartás, a zenei szolgáltatás és a vacsora bármely részletét. Informálódhatunk még kérdéses dolgokról a helyszínen, illetve egyéb számotokra fontos a helyszínt érintő kérdésben.

Midi esküvő
Ez a szogáltatás a fenti Mini esküvő bővített változata. Tartalmaz két személyes vagy online konzultációt velem, mely időtartama 2 * 2 óra, melyek keretében bármit át tudunk beszélni, információkkal és hasznos, gyakorlatba építhető tanácsokkal tudlak felruházni benneteket. Hiányzó szolgáltatókat ajánlok, nyomon tudjuk követni a hátralévő idő tekintetében a menetrendet és persze forgatókönyvet is össze tudunk állítani. Bármilyen kérdés adódik, találunk megoldást. Továbbá tartalmaz egy közös helyszínbejárást, ahol már fizikálisan is át tudjuk beszélni a nagy nap történéseit, a dekoráció, a szertartás, a zenei szolgáltatás, és a vacsora bármely részletét. Informálódhatunk még kérdéses dolgokról a helyszínen, illetve egyéb számotokra fontos a helyszínt érintő kérdésben. Végezetül pedig tartalmazza még az ajándékomat számotokra, az AraPatróna nevű könyvem, mely kifejezetten a szervezési időszak gördülékennyé tételében lehet hatalmas segítség számotokra. Találkozhattok benne a meghívók világával, a ruha választás és a smink rejtelmeivel, hasznos tippekkel a dekorációról és a fotózásról, hatalmas zenei gyűjteménnyel, a tortaválasztás menetével, ültetési rend sablonokkal és még számos hasznos tanáccsal. Az alábbi linken olvashatsz még róla bővebben:http://yvettewedding.hu/arapatrona/

Remélem találtok kedvetekre valót és az esküvőtökhöz passzolót a szolgáltatásaim között, melyeket itt találtok: http://yvettewedding.hu/szolgaltatasaim/

Kellemes készülődést kívánok,

Ivett

 

A kép saját fotó.

 covid, eljegyzés, Esküvő, esküvő covid után, esküvő tervezés, Esküvőszervezés, esküvőszervezési csomagok, esküvőszervezési szolgáltatások, esküvőszervezői árak

new

Mini esküvő

new

Midi esküvő

Arapatróna

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bojtos-Orosz Ivett

Bojtos-Orosz Ivett Odett

okleveles esküvőszervező

Telefon:
+36-30/38-77-153

E-mail:
yvettewedding16@gmail.com

Website:
yvettewedding.hu

Közösségi:
Facebook

Instagram

Pinterest

ESZSZE logó

    Az foglaltakat elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.